Internship Customer Experience

(Per 1 januari 2018, 36 - 40 uur, 6 maanden)

Maak je graag mensen aan het lachen? Zet jij onze klanten met plezier in het zonnetje? Geen stresskip maar een coole kikker? Is jouw lievelings pen de vlotte-pen? Laat jij eventuele (technische) problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen? Houd je zo van bellen dat je elke maand een torenhoge telefoonrekening hebt? Heb je affiniteit met sociaal ondernemerschap, innovatie, ontwikkelingssamenwerking en (online) communicatie?

Bij WakaWaka zijn we op zoek naar een stagiair voor het ondersteunen van het contact met onze klanten: onze agents of light. Naast het beantwoorden van vragen per telefoon en mail houd jij je bezig met community building. Via originele posts op social media houd je de WakaWaka fans betrokken.

Indien er (technische) problemen binnen komen ben jij het eerste aanspreekpunt. De feedback en veel voorkomende vragen verwerk je om te zorgen voor vooruitgang. Samen met onze technische helden zorg je voor de optimalisatie van onze producten. Ook met onze sales en logistics toppers werk je nauw samen om de consument prinsheerlijk van dienst te kunnen zijn. Doordat je eigenlijk met alle afdelingen in aanraking komt leer je alle ins en out van een sociale onderneming zoals WakaWaka.

Wat is WakaWaka?

WakaWaka is een Benefit Corporation. Naast dat we de beste willen zijn van de wereld, willen we dit ook zijn vóór de wereld. Hoe mooi zou het zijn als iedereen toegang heeft tot schone elektriciteit en licht? WakaWaka (“Shine Bright” in Swahili) maakt de meest efficiënte lampen en laders op zonne-energie ter wereld. Met behulp van de nieuwste gepatenteerde zonne-technologie zijn de WakaWaka Light, WakaWaka Power+ en de WakaWaka Base10 echte redders voor mensen zonder elektriciteit. Onmisbare producten zowel in de ontwikkelingslanden als in ontwikkelde markten. WakaWaka is een sociale onderneming in 2012 opgericht. Er zijn zo’n 20 personen aan het bedrijf verbonden. De ambitie van WakaWaka is enorm, namelijk het bieden van duurzame oplossingen voor de 1,2 miljard mensen die aan de basis van de piramide, vooral off-grid, leven en daarmee hun leven “verlichten” en hen te voorzien van een beter toekomst perspectief. Om deze ambitieuze missie te verwezenlijken zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiaire. 

Waarom WakaWaka?

 • Groeiende social enterprise

 • Een super enthousiast en gepassioneerd team

 • Een jong en dynamisch bedrijf met open en toegankelijke bedrijfsstructuur  

 • Internationaal: naast Haarlem ook een kantoor in Rwanda en New York

 • Veel eigen verantwoordelijkheid, ruimte voor input, en doorgroeimogelijkheden

 • Opbouwen van kennis en netwerk in de wereld van sociale onderneming en zonne energie

 • Voldoening! Direct meetbare impact genereren in de wereld

 • Stage vergoeding (voor niets gaat de zon op…)

 Jouw profiel:

 • Goed georganiseerd, zelfstandig, proactief

 • Lekker ambitieus? Bij ons wordt initiatief beloond!

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, in het Nederlands & Engels

 • Het liefst full time maar minimaal 32 uur per week beschikbaar

 •  HBO opleiding

 • Als je technische kennis hebt is dat een hele goede binnenkomer 

 

Ook handig om te weten

Aanvangsdatum stage: januari 2018

Duur: 4-6 maanden, 32-40 uur per week

Stagevergoeding: 350 euro op basis van 40u

Kantoor locatie: Haarlem

 

Je kan je motivatiebrief en CV mailen naar jobs@waka-waka.com

Voor meer info check http://nl.waka-waka.com

triangle-left time play google-plus twitter instagram youtube facebook flickr sun truck basket angle-left angle-right check plus-circle plus